Opdatering fra USA / San Francisco

Om at være nyforelsket og adskilt

hollywood

Idag er vi præcis halvvejs igennem vores tur i USA, og jeg nyder virkelig at være her, det er en kæmpe oplevelse! I kan læse om starten af vores ferie i San Francisco lige HER, og følge med inde på min snapchat m.sandgaard, hvor jeg dagligt ligger billeder op. Selvom jeg nyder det virkelig meget herover, så savner jeg selvfølgelig K rigtig meget. Man siger at det er sundt at savne, men hvorfor gør det så så ondt? Vi har kun datet i omkring 2,5 måned, men vi har kendt hinanden i en del tid efterhånden. Vi er først blevet rigtig tæt knyttet det sidste stykke tid, hvor vi har set hinanden rigtig meget – og så er tre uger pludselig rigtig lang tid at være fra hinanden. Det er også et træls tidspunkt at være adskilt, for lige nu er jeg på et stadie, hvor jeg slet ikke kan få nok af ham! Det er samtidig en kæmpe tillidsprøve for mig. Jeg har en smule svært ved at være adskilt fra ham, da jeg kæmper med rigtig mange ting (læs mit tidligere indlæg HER). Jeg har heldigvis internet herover, så vi har haft daglig kontakt, hvilket hjælper rigtig meget på det. Samtidig kan jeg virkelig være mig selv over for ham, på trods af at der ikke er gået længere tid. Jeg har mine dårlige dage og han er frygtelig tålmodig. Jeg føler mig virkelig heldig, at have fundet en fyr som ham! Som sagt så nyder jeg også vores ferie i fulde drag, jeg får nogle minder for livet, som jeg ikke ville være foruden! Jeg er også bare taknemlig for, at jeg har noget at glæde mig så meget til, når jeg kommer hjem <3

Mys M!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Opdatering fra USA / San Francisco