10 sange jeg aldrig bliver træt af!

Amager VS Nørrebro

amagervsnørrebro

Nu har jeg boet på Nørrebro i lige godt tre måneders tid og jeg er virkelig faldet godt til her. Jeg er glad for mit hyggelige værelse, ja generelt hele lejligheden, og jeg føler mig virkelig hjemme allerede. Det er gået enormt hurtigt, men det har bare føltes så rigtigt. Jeg har det også rigtig godt sammen med Matilde og det er virkelig rart at komme hjem til én, som jeg kan dele min dag med. Jeg er også rigtig glad for beliggenheden af lejligheden, og jeg er blevet ret god til at finde rundt i området – hvis jeg selv skal sige det ;-) Matilde har taget mig med ud på nogle gåture i området, og så er jeg selv blevet meget bedre til at gå rundt i byen i stedet for at tage offentlig transport hele tiden. Det gør virkelig meget for min stedsans og det giver et meget bedre overblik, og især indtryk, af byen. Jeg elsker, at jeg kan gå hjem fra indre by og jeg gør det gerne så længe vejret tillader det. Jeg boede på Amager i et år, og det var med meget blandede følelser, da jeg skulle flytte derfra. Det var blevet min tryghedsbase og jeg havde en smule svært ved at tage afsked med det. Jeg savner også Amager til tider, men det kan nu slet ikke måle sig med et bo i en skøn københavner lejlighed midt inde på Nørrebro. Jeg elsker at sidde i vinduet og kigge på de mange mennesker  der går forbi og sluge stemningen til mig. Jeg kommer meget mere ud nu og jeg får oplevet København på en helt anden måde – som netop var meningen med at flytte hertil. Så selvom Amager er skøn, og et sted jeg altid vil have et særligt forhold til, så er jeg endnu større fan af Nørrebro!

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

10 sange jeg aldrig bliver træt af!