Jeg er blevet voksen!

Hvornår har jeg sidst gjort noget vildt? / KONKURRENCE!

juicy2

I forbindelse med lancheringen af parfumen I LOVE JUICY COUTURE blev jeg spurgt, hvornår jeg sidst har gjort noget vildt? Dét spørgsmål var faktisk lidt af en øjenåbner for mig, for jeg kunne umiddelbart ikke lige svare på det. Det vildeste jeg har gjort i lang tid, var da jeg valgte at flytte til København. Det var jo et kæmpe skridt for mig, men jeg må ærligt indrømme, at det selvfølgelig hurtig blev hverdag for mig. Jeg har så stor fokus på min skole og mit arbejde, at jeg til tider faktisk glemmer at nyde nuet – dét skulle der laves om på. Jeg besluttede mig for at blive bedre til at sige JA til ting og det har allerede gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg har været til flere festlige sammenkomster den sidste måned end jeg har hele året, og jeg har nydt det! Jeg er jo en pige der elsker at gøre noget ud af mig selv og have det sjovt! Jeg har nydt at dresse mig op og med I LOVE JUICY COUTURE har jeg fundet den frygtløse pige frem igen – hende der står ved sig selv og ved hvad hun er værd. Jeg havde glemt den side af mig selv og det er dejligt at have fundet hende igen! Har du for nylig spurgt dig selv, hvornår du sidst har gjort noget vildt? Gjort noget for første gang? Det er i min optik en befriende måde at tænke på! I forbindelse med denne kampagne har jeg fået lov til at udlove en parfume til en heldig læser. Det eneste i skal gøre er at svare på spørgsmålet: Hvornår har du sidst gjort noget for første gang? Svar i kommentarfeltet herunder, så trækker jeg en heldig vinder D.20 oktober <3 Og husk! I kan ikke se jeres kommentarer før jeg har godkendt dem, så de vil ikke blive slået op med det samme – så i behøver ikke at kommentere flere gange, af frygt for at der er sket en fejl. Held og lykke!

juicy1

Mys M!

 

Indlægget er lavet i samarbejde med JUICY COUTURE

16 kommentarer

 • Mia

  Jeg er lige startet på gymnasiet, hvilket jeg synes er et stort skridt. Det er op og ned her i starten, men jeg håber at jeg snart falder til :) Det må da også betegnes som noget vildt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det vildeste jeg for nyligt har gjort må være at revurdere mit liv, min omgangskreds og finde grundet til hvorfor jeg er så deprimeret, det et stort skridt for mig at skulle indrømme at man ikke altid kan klare alting selv, og nogle gange skal have hjælp, så nu står jeg her, uden arbejde men med et nyt positivt syn på alting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Sørensen

  Jeg har det på samme måde som dig, har sat mig som mål at jeg skal sige ja til logen flere ting igennem det har gjort at jeg har oplevet en masse fede ting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria Lillienskjold

  Sidst jeg gjorde noget for første gang var da jeg flyttede skole p.ga at jeg blev mobbet og holdt udenfor på min gamle skole. Så nu tager det mig 30-40 minutter og komme i skole (det er alligevel noget af et stykke vej og cykle).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Awa Sari

  Det vildeste jeg har gjort for første gang? Jeg har altid gerne ville være pædagog og har altid sagt at jeg ALDRIG ville arbejde i børnehave eller vuggestue. Men jeg fik muligheden og valgte at kaste mig ud i det. Jeg er super glad for jeg gjorde det for er rigtig glad for det indtil videre! :) Jeg er en rigtig tryghedsnakoman og kan godt lide at planlægge alt og være i kontrol over min fremtid, men det er en super fed og befriende følelse at springe ud i noget jeg på ingen måde har planlagt! :)
  Det virker måske ikke så vildt for alle, men det er rigtig stort skridt for mig personligt at tage :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  For 14 dage siden flyttede jeg hjemmefra sammen med min kæreste – begge dele for første gang :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie Lyster

  Da jeg valgte at sige nej, til et fast job med fuld løn, og i stedet sagde ja til et vikariat i 6 mdr, for at følge min drøm og mavefornemmelse. Men dog uden at vide, om der var nogle fremtid og mulig for at blive. Det var noget af et sats og tag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Det vildeste jeg har gjort er for 6 måneder siden hvor jeg flyttede til København, ligesom dig :) jeg er fra Vestjylland og flyttede som 19årig selv til Aarhus uden rigtig at kende nogen. Jeg udviklede mig rigtig meget da jeg blev nødt til selv at opsøge nye mennesker (hvilket jeg aldrig har været god til) men det gjorde mig mindre genert. Da jeg blev færdig med min uddannelse for 6 måneder siden trængte jeg til noget nyt, så jeg flyttede til København fordi jeg trængte til at sætte mig i uvante situationer igen for at udvikle mig, og selvom det er sindssygt skræmmende og vildt i starten så har det gjort mig mere åben og gladere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er lige kommet ud af et 3-årigt forhold. Det var et meget usundt forhold, og jeg blev holdt meget inde. Efter at have været holdt inde og været afhængig af kun denne person i 3 år, bliver man med tiden meget usikker på sig selv og man er ikke vant til at stå på egne ben længere, eller tage spontane og vilde beslutninger. Men nu er jeg kommet ud af forholdet og jeg har nu fået modet til at tage lidt vildere beslutninger, selvom det har været svært i starten at søge ud af min tryghedsbobbel. Så derfor har jeg lige sagt ja tak til en praktikperiode på 3 måneder, på min markedsføringsøkonomuddannelse i Dubai!
  Hvis det havde været for et halvt år siden hvor jeg stadig var i forholdet havde jeg aldrig tænkt tanken at tage afsted fordi jeg var vant til bare altid at være derhjemme i min lille tryghedsbobbel. Men nu er jeg fri og har mulighed for at tage revanche for alle de tre år hvor jeg intet vildt har foretaget mig. Så derfor skal til januar 3 måneder til Dubai!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ifrah

  Hmm, det må være, at jeg er begyndt i et nyt gymnasium, som jeg ALDRIG troede at jeg ville vælge, men spændende er det ihvertfald

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Da min kæreste og jeg tog beslutningen om at han skulle flytte med mig til en anden by pga. studie, da vi ikke havde været sammen særlig længe. Bedste beslutning nogensinde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noget for første gang? Det er efterhånden noget tid siden, jeg rykkede de nordjyske teltpæle op for at flytte til Vestsjælland for at studere (minder meget om din historie)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Povlsen

  det eneste vilde jeg kan komme i tanke om at have gjort er at flytte hjemmefra..:)<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg er blevet mor for første gang. Det er det vildeste, dejligste, hårdeste og mest fantastiske!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Sidst Jeg gjorde noget der var rigtig vildt var da jeg d. 29. Februar blev mor, Det er bare det vildeste, og så ved kejsersnit. Havde ellers svoret jeg aldrig skulle under kniven. Men det var simpelthen den bedste vej for min lille datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg har sagt ja til at flytte i rækkehus med min kæreste! Vi bor godt nok sammen nu i en lille lejlighed, men jeg boede her i forvejen, da han flyttede ind. Så det bliver første gang, at vi bor i noget, der fra starten er fælles! Og så et rækkehus 😄 Jeg glæder mig SÅ meget ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg er blevet voksen!