Hvorfor går jeg altid i gang så sent!?

Turen går til…….

marokko

På lørdag skal jeg på en lille mini-ferie og jeg glæder mig helt vildt meget! Jeg sidder og kæmper med min bachelor lige nu, så det bliver skønt med et par dages fri. Jeg ved at Anna har afsløret på hendes blog, at vi skal på ferie, så det kommer måske ikke bag på så mange af jer, at turen går til Marokko. Jeg har aldrig været i Marokko før, så jeg glæder mig rigtig meget! Vi får cirka tre hele dage dernede, så vi har et meget intensivt program, så vi når at få oplevet en masse. Vi er en del bloggere der skal afsted sammen, så det skal nok blive rigtig hyggeligt! Det bliver også dejligt, at komme lidt ned i varmen, det er virkelig blevet koldt herhjemme i Danmark. Jeg har allerede fundet de store vinter støvler frem, men de bliver lige skiftet ud med mine sandaler og fine sommerkjoler for et par dage. Anna kommer til København på fredag, og jeg glæder mig så meget til at se hende! Det bliver skønt at få noget tid sammen – der går alt for lang tid i mellem at vi ses. Jeg kommer nok ikke til at opdatere bloggen imens vi er afsted, men i kan følge med inde på min Snapchat m.sandgaard <3 Og så kommer der selvfølgelig en opdatering, når jeg er hjemme igen + en masse skønne billeder!

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvorfor går jeg altid i gang så sent!?