Marokko / Dag 2 og lidt forkert påklædning!

Marokko / En dag ved poolen!

pool11

Da vi kun havde tre dage i Marokko, var vores program ret intensivt. Vi havde brugt de to første dage på at se en masse i byen Essaouira, nyde en kort tur ved stranden og tilbringe resten af tiden i en bus gennem Marokko. På vores sidste dag skulle vi ind til byen Marrakech, hvor vi blandt andet så et virkelig smukt palads og gik en tur gennem byens livlige gader. Det var en kæmpe oplevelse og jeg sugede kulturen til mig. Efter frokost besluttede Anna og jeg dog at tage tilbage til hotellet og slappe af – bare hende og jeg. Vi boede på Les Jardins de l’Agdal Hotel & Spa, som var det lækreste hotel! Vi havde slet ikke tid til at nyde det ordentlig, så det besluttede vi os for at gøre! Vi tog ned til poolen og tog nogle billeder og slappede af. Det skulle bestemt udnyttes, at vi havde muligheden for at have bikini på i november måned – og så oveni købet dagen før min fødselsdag. Det var skønt med kvalitetstid med Anna, vi havde virkelig den bedste tur!

pool1
pool2
pool6

Mys M!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Marokko / Dag 2 og lidt forkert påklædning!