Marokko / En dag ved poolen!

Fraklip fra Marokko!

Anna og jeg fik taget virkelig mange billeder i Marokko og det har selvfølgelig resulteret i en del dårlige også, haha! Vi blev blandt andet som to små børn, da vi kom ned på stranden. Vi havde det  sjovt! Og der skulle selvfølgelig tages lækre (perfekte) billeder nede ved poolen, som i kunne se i mit indlæg igår, selvom vandet var iskoldt – se lige mit ansigtsudtryk på de sidste billeder, jeg fik et chok over at vandet var så koldt! Det var virkelig en skøn ferie sammen med hende og jeg savner hende allerede <3

fraklip2 fraklip3
fraklip4
fraklip9fraklip10
fraklip6

Mys M!

2 kommentarer

 • Mulle

  Var Sandy ikke med? du skriver alle indlæg, som om hun ikke var med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Vi var flere afsted på denne tur, men jeg tilbragte det meste af min tid sammen med Anna, så derfor bliver hun nævnt meget :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Marokko / En dag ved poolen!