Fraklip på bloggen #3

Anmeldelse: TRESemmé Keratin Smooth

DSC_0047

Jeg vil som noget nyt her på bloggen begynde at anmelde forskellige produkter som i finder interesant, og som i godt kunne tænke jer, at høre min mening om. Det kan være alt fra madvarer, hjemmesider til ansigtsprodukter, jeg er åben for alle forslag, så i er meget velkommen til at komme med forslag!
Jeg har siden jeg var ved frisøren i slutningen af juni, afprøvet TRESemmés Keratin Smooth serie – og jeg er blevet meget positivt overrasket! Jeg valgte netop denne serie, da den er velegnet til tørt og skadet hår, og det er jo ikke nogen hemmelighed, at det er hårdt for håret, at farve det så lyst hele tiden. Deres shampoo og balsam er helt fantastiske. For det første dufter serien rigtig dejligt, og samtidig efterlader den virkelig håret dejlig blødt. Jeg kan tydelig mærke en forskel, og det er ikke noget jeg bare siger! Hårkuren er også rigtig lækker, men den er meget tynd. Jeg kan bedst lide en “tyk” hårkur, hvor håret nærmest kan sidde af sig selv i en knold, fordi det bliver helt fedtet ind i kuren. Den her kur er noget helt andet, og den fungerer mere som en balsam for mig. Jeg er til gengæld helt vild med deres “Heat Activated Treatment” (den med pumpen), da det er et produkt, som skal efterlades i håret. Det kommes i håndklædetørt hår og skal derfor ikke skylles ud. Det er nemt at bruge, og tager ikke meget længere tid efter badet. Olien er også rigtig god, men er lige som hårkuren også meget tynd, så det skulle jeg lige vende mig til. Den dufter til gengæld helt fantastisk, og jeg kan dufte mit hår hele dagen! TRESemmés kan købes i diverse dagligvare butikker og i Matas, og så til meget overkommelige priser.
I må meget gerne skrive en kommentar med forslag til andre produkter, som i ønsker at jeg eventuelt afprøver og anmelder. I er også velkommen til at sende mig en besked på min facebookside, som i kan finde lige HER <3

Mys M!

6 kommentarer

 • Sofie

  Hej Malene!
  Jeg leder efter en god peel off ansigtsmaske til en god pris, har du måske et forslag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hej Malene. For der første synes jeg din blog er rigtig god, du er ærlig (sådan lyder det i hvert fald) og så virker du meget nede på jorden Du må meget gerne lave anmeldelser af concealers, det kunne være meget inspirerende jeg har forresten mødt dig i Sportmaster/Intersport i Sønderborg på et tidspunkt til BayNight*, det var hyggeligt fortsat god aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tusind tak for de rosende ord, det betyder rigtig meget!
   Og det skal jeg helt sikkert overveje, mange tak for tippet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Hvis du kunne anmelde nogle mascara’er, ville det være super

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  hej Malene :-)
  Når du laver anmeldelser, kan du så ikke lave en video? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg vil super gerne i gang med videoer, men det er meget svært (synes jeg!) og kræver mere tid, så det bliver ikke lige foreløbig :-/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fraklip på bloggen #3