Nelly mid season ♡

Vind et glattejern fra GHD!

GHD

Vi har lige nu en lækker konkurrence kørende inde på Stylebox Fields facebookside – I kan nemlig vinde en Limited Edition styler fra GHD <3 Det er super nemt at deltage, I kan finde opslaget øverst på vores side lige HER. Vinderen bliver trukket, når vi runder de 1000 likes. I mellemtiden bliver der uddelt lækre præmier hver gang vi runder 100 nye likes, og yderligere 2 mere når vi når 2000 likes på vores facebookside, så det er bare med at deltage! Styleren har en værdi af 1549 kroner.
Vi kører også lige nu med 25% rabat på alle neglebehandlinger inde hos os, hvis I blot nævner, at I har læst mit indlæg. Hvis i benytter jer af onlinebooking, skal i blot skrive “Malene” i jeres tekst. Tilbuddet gælder resten af oktober <3
Jeg fik lavet disse smukke negle af min dygtige kollega Cathrine i sidste uge, de er simpelthen så fine!

Negle

Mys M!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nelly mid season ♡