Når man pludselig bliver ramt af bumser!

Jeg flygter hjem til jylland…

DSC_0189

Som jeg har nævnt før, så er jeg simpelthen så presset med skolen lige for tiden! Der har været så mange afleveringer, at jeg knap nok har kunne følge med. Jeg startede i en studiegruppe med kun tre mand, hvilket også betød ekstra meget arbejde. Nu er vi heldigvis to grupper som har slået sig sammen, hvilket har hjulpet rigtig meget på presset. Jeg er super glad for den nye studiegruppe, og generelt pigerne i min klasse – men nogle dage er jeg næsten ved at give op. Det her studie er også bare noget helt andet end i Kolding. No hate til mit tidligere studiested, men niveauet er noget højere her i København. Det gavner mig selvfølgelig også i sidste ende, og jeg har lært utrolig meget på det her semester – men gud hvor har det også været hårdt! Jeg glæder mig til, at jeg bliver færdig med det her semester, da jeg har hørt, at andet semester bliver knap så hårdt. Og på tredje semester skal jeg i praktik, som jeg selvfølgelig glæder mig rigtig meget til! Eftersom at min hverdag er så presset i København, så er jeg begyndt at flygte hjem til jylland, hver eneste gang at jeg får muligheden for det. Jeg får en helt anden ro over tingene, når jeg er hjemme. Det er dog mega farligt at smutte hjem hele tiden, for det er ekstrem svært at komme tilbage til København hver gang. Jeg skal også lære at få en hverdag til at fungere i København – og det er selvfølgelig inklusiv stress i skolen og savnet hjemtil. Jeg har bare haft enorm svært ved at holde mig selv oppe, så jeg har følt mig nødsaget til at tage hjem – ellers frygtede jeg at knække fuldstændig sammen.

Mys M!

9 kommentarer

 • Frederikke

  Hej Malene.

  Hvor er din fine trøje fra og bukserne? Det er virkelig et fint sæt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Mange tak :-)
   Bukserne er fra H&M og toppen er fra en ukendt butik i Tyskland.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Malene

  Lige et hurtigt spørgsmål – hvilke vipper bruger du? De er simpelthen så fine! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Det er meget forskelligt hvilke vipper jeg bruger :-) Jeg skal nok lave et indlæg omkring min øjenvipper snart!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Dejligt at kunne følge med på din ærlige blog:)
  Må jeg spørge hvad du studere til? (Blev lige nysgerrig når du nævner den inkludere praktik)
  Mvh Catrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Jeg er i gang med at læse en PBA i international handel og markedsføring :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line S

  Du er simpelthen så sej, Malene! Du klare det hele virkelig flot. Er glad for at kunne følge dig på bloggen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Malene
  Kan godt forstå at du “flygter” hjem til Jylland, for at få ro, tog i en periode også tit hjem til mine forældre da jeg var presset og stresset, men min mor sagde at jeg skulle prøve at finde den ro jeg får der hjemme i mig selv. Du er en stærk pige og du skal nok klare den håber at du får mere ro på i din hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene Sandgaard

   Tusind tak, det håber jeg også! Det er bare så rart at komme hjem, når man ikke kan finde ro <3 Men jeg håber da meget snart, at jeg kan finde den ro i mig selv. Det trænger jeg til!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Når man pludselig bliver ramt af bumser!