Jeg flygter hjem til jylland...

Jeg havde verdens bedste fødselsdag!

fød 1

Jeg havde det rigtig svært ved at fylde 25 (som jeg også skrev i mit indlæg lige HER), men med verdens bedste weekend og fødselsdag, så glemte jeg fuldstændig alt om det! Jeg havde besluttet mig for at tage hjem til jylland på min fødselsdag, så dagen kunne fejres med min familie og skønne veninde! Lørdagen blev anset som fejringen af min sidste dag som 24 årig – hvilket jeg faktisk syntes, var en større ting at fejre end min egentlig fødselsdag. Søs og jeg tog til Kolding Storcenter om formiddagen og shoppede efterfulgt af en tur i bio, hvor vi skulle se den sidste Hunger Games. Derefter tog vi hele familien til Tyskland og småshoppede og hyggede. Om aftenen var jeg ude og spise lækker Tapas og drikke bobler med min veninde Carina. Vi havde egentlig aftalt, at vi bare skulle hygge og tage aftenen som den kom. Jeg ønskede ikke at ligge med tømmermænd på min fødselsdag, så jeg havde ikke behov for en vild aften – det tog så bare lige en anden drejning end forventet. Vi endte ihvertfald i byen, og det resulterede også med, at vi havde den sjoveste aften! Jeg går stort set ikke i byen længere, da det slet ikke tiltaler mig på samme måde mere. Men jeg havde virkelig en sjov aften, men nok mest fordi, at det ikke sker hver weekend.

fød 2
Da jeg næste morgen vågnede med alt for høj fødselsdagssang og et kamera lige i ansigtet, fortrød jeg dog hurtigt min beslutning angående mængden af alkohol, som jeg havde indtaget aftenen forinden. Av jeg havde det skidt! Jeg stod med op og spiste rundstykker og kanelkage (ja lidt kanel skulle jeg jo have i anledningen), men der gik ikke længe, før jeg lå med hovedet nede i toilettet. Tillykke Malene, du er hermed officielt for gammel til at drikke til kl.5 om morgenen! Senere på formiddagen fik jeg dog glædeligt besøg af AM, og det gjorde kun min dag endnu bedre. Jeg kom i bad og fik noget mad i maven, og så afsted mod Kolding. Vi har længe haft den tradition i familien, at vi må bestemme hvad vi skal lave på vores fødselsdag. Jeg er mega fan af laser-game – ja det der spil, hvor man render rundt med de grimmeste veste og en plastik pistol og skyder hinanden. Jeg synes det er det sjoveste i verden, så det var det vi skulle! Min mor var ikke på toppen, så AM overtog hendes plads på mit hold. På trods af at vi tabte stort, så havde jeg det simpelthen så sjovt! Og eftersom at det var min fødselsdag, og vi skulle bevare den gode stemning, så var jeg ikke engang dårlig taber. Derefter tog vi hele familien ud og spiste, og så skulle jeg med toget hjem. Det var så mildest talt togturen fra helvedet, og jeg havde næsten ikke overlevet turen hjem, men lige bort set fra dette, så havde jeg simpelthen verdens bedste fødselsdag! Jeg blev fejret af mine allernærmeste, fik fantastiske gaver og havde en helt igennem perfekt weekend <3

Mys M!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg flygter hjem til jylland...