Jeg havde verdens bedste fødselsdag!

Vind lækker make-up fra Smashbox!

Skærmbillede 2015-11-23 kl. 20.04.23

I kan lige nu vinde super lækker make-up fra Smashbox til en værdi af 1395 kroner! I kan læse om de mange lækre præmier lige HER <3 I kan blandt andet vinde en primer, som jeg selv er stor fan af! Vi forhandler jo Smashbox’ produkter inde i Stylebox, og jeg er vild med mange af dem! De er så super nemme at arbejde med, at man bliver helt afhængig af dem. Som sagt er jeg især stor fan af deres forskellige primers, da ens make-up bare ser meget mere lækker ud, med en god primer indenunder. Deres øjenskygger er også bare et must til ens make-up samling. De er super nemme at arbejde med og utrolig pigmenteret – og med øjenprimeren inden under, som I også kan vinde, så holder ens make-up hele dagen. Nu er det jo blevet så populært med at lægge contour, så der er selvfølgelig også et Contour kit med i præmien. Alt i skal gøre for at deltage er, at tilmelde deres nyhedbrev lige HER <3

Mys M!

 

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Smashbox

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg havde verdens bedste fødselsdag!